New Cougar Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
3,206 Posts
Wire the sensor wires together, tape it off, and be done with it. Or you could pull the console down and pull the light!
 

·
Premium Member
Joined
·
22,086 Posts
Originally posted by: sugercoatedcougar
how do i do this. i have put new pads in and they were sensorless. how do i disable this light?? i did a search but found nothing
Or you could just leave it be so you'll have something to aesthetically balance out the inevitable CEL.
 

·
Registered
Joined
·
3,206 Posts
Heres something a little better to understand!

Easy fix if you still have the stock pads around. Take the plug from the pad, cut it off the old pad and take the two wires and wire-nut or solder them together basically to complete the circuit and shut off the light.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,612 Posts
Originally posted by: mond12345
Heres something a little better to understand!

Easy fix if you still have the stock pads around. Take the plug from the pad, cut it off the old pad and take the two wires and wire-nut or solder them together basically to complete the circuit and shut off the light.
Which (common sense) eliminates the code in the computer... poof no CEL
 

·
Premium Member
Joined
·
2,612 Posts
Originally posted by: tr0nic
You don't pop a cel from brake pads silly.
:bs:

Ive got one right now b/c of them... i forget the code
 

·
Registered
Joined
·
4,201 Posts
Originally posted by: ice992
Originally posted by: tr0nic
You don't pop a cel from brake pads silly.
:bs:

Ive got one right now b/c of them... i forget the code
Maybe your just special?
I don't have sensors on any of my brake pads and i'm not getting a cel, just the light on the upper console.
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top